Hirdetés

toloajto.lap.hu / Tolóajtók erkélyre, teraszra

Tolóajtók erkélyre, teraszra

Az ablakokon kívül lehetőség van toló erkélyajtó rendelésére, beépítésére is. Hasonló elven működik, mint a vízszintes irányban nyitható tolóablak, azzal a különbséggel, hogy a két részes változat egyik oldala mindig fix. A toló erkélyajtóhoz szintén elérhető a toló rovarhálóajtó, mely a toló teraszajtóhoz alapáron hozzátartozik. A Certainteed tolópaneles teraszajtók előnye a toló-bukó erkélyajtókkal szemben, hogy a szerkezet egyszerűbb, így lényegesen kisebb a meghibásodás esélye és olcsóbb is annál.

A Hofstädter cégcsoport nyílászárók gyártásával, építőanyag értékesítéssel és építőipari kivitelezéssel foglalkozik. Termékeink között megtalálhatók az emelő-tolóajtók és a bukó-tolóajtók.

Kitűnő minőségű és legjobb hőszigetelésű fa nyílászárók gyártása és kereskedelme. Bejárati ajtók, ablakok, erkély és teraszajtók, télikertek, zsalugáterek, redőnyök, pliszék, szúnyoghálók, beltéri ajtók. Egyedi méretben és kivitelezésben is, akciós árakon! Az üzem Csákváron, a bemutatóterem a MaxCity Lakberendezési áruházban van Törökbálinton.

Egyedi méretben gyártott hőhidas és hőhídmentes tolóajtók a legmodernebb vasalatokkal és üvegezéssel. Minden esetben egyedi statikai számítások, és helyszíni felmérés a legjobb helykihasználás érdekében. Karcsú szerkezeti felépítés, hogy ön a legjobban élvezze környezetét, lakótérrel egyenértékű hőszigetelő képesség. Kérjen ajánlatot, ingyenes és segít dönteni.

Egyedi gyártású fa emelő-toló ajtók 20 év tapasztalattal. Tekintse meg honlapunkon az emelő-toló ajtók széles választékát! Az emelő-toló ajtókat többféle kivitelben kínáljuk: 2, 3 vagy 4 „szárnyú” illetve 1 vagy 2 sínes hőhídmentesített alumínium küszöbrendszerrel. Az emelő-toló ajtók mozgatása rendkívül egyszerű, melyet a nagy terhelhetőségű csapágyazott görgősor tesz lehetővé.

A Marketéria kft. nagy választékot kínál hagyományos fa és műanyag erkélyajtókból, mindegyiket a megrendelő izlésének és elképzelésének megfelelően tervezve. Ezek között találhatunk sok különböző stílusú erkélyajtót: egyszárnyú erkélyajtók, kétszárnyú erkélyajtók, sorolt illetve tokosztós szerkezetek, harmónika, emelő-toló, toló-bukó.

Toló-bukó emelő-toló erkélyatók. Válogasson a számtalan ablak profil, forma és színvariációs lehetőség között. Legyen szó új építésű házról, lakásról, meglévő ingatlan felújításáról, adott esetben csak egy-egy régi elhasználódott ablak cseréjéről, termékeink között biztosan talál olyan nyílászárót, amely a legmegfelelőbb ár/érték arányban van az elképzeléseivel.

A terasz a kertünk és a lakásunk kapcsolata. A terasz lap célja, hogy megtaláljuk a legjobb kapcsolatot.

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Tolóajtók erkélyre, teraszra
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés